loader image

Paratiisisauna ja luontoelämykset

Koe Paratiisisaunan rentouttavat löylyt suomalaisten yrttien tuoksussa, pulahda lämmitettyyn paljuun taiteen ja luonnon ympäröimänä tai suppaile rauhallisessa ja luonnonkauniissa Onkivedessä.

Suppaile kauniissa Onkivedessä

Luovassa Puussa pääset myös suppailemaan kauniissa ympäristössä. Onkivesi on lempeä ja rauhallinen järvi, joten se sopii mainiosti myös ensikertalaisille.

Kokonaisvaltainen saunaelämys

Sauna- ja paljupalveluihin voidaan liittää myös grillipiknik, pientä suolaista iltapalaa ja virkistäviä juomia. Lisäksi voidaan järjestää ohjelmaa; mindfulness rentoutusmatkaa, syvärentouttavaa joogaa, joogaa luonnossa sekä sointukylpyä äänimaljoilla ja gongilla.

Paratiisisaunan sisäpuolellakaan ei ole säästelty taiteellisista yksityiskohdista.

Hinnasto

Saunaelämyspaketit ryhmille

Villiyrttisauna

Villiyrttisauna puhdistaa, hoitaa ja hellii. Saat käyttöösi luonnonmukaiset saunahoitosarjan villiyrttijalkakylvyn, kasvonaamion ja pesuaineet. Saunan aikana saatte virkistävät kuplajuomat ja lopuksi puhdistavan villiyrttiteen

Sointukylpysauna

Äänimaljojen ja gongin lempeät ja harmoniset äänet hoitavat ja
johdattavat sinua matkalle
syvempään rentoutukseen samalla kun nautit löylyistä ja jäähdyttelet ulkona luonnossa. Lopuksi pientä iltapalaa ja yrttitee.

Ruususen sauna

Kiireetön hemmotteluhetki, jossa saat nauttia huumaavasta ruusun tuoksusta. Saunan lämmössä saat käyttöösi villiruusu-kuorinta-ainetta ja nauttia villiruusu jalkakylvystä, jossa ruusun terälehdet luovat ylellisyyttä hoitoon. Saunahoidon jälkeen nautitaan iltapalaa ja ruusuteetä.

Kysy saunaelämyspakettien hinnat erikseen!

Varaa saunavuoro