loader image

Jooga

Jooga tuo läsnäoloa, hyvinvointia ja tasapainoa elämään. Se on tuhansia vuosia vanha kokonaisvaltainen harjoitusmuoto, joka sisältää asanoita (liikkeet), hengitysharjoituksia sekä hiljentymistä (meditaatio). Jooga ei ole uskonto, vaan suvaitsevaisuudella ja myötätunnolla on suuri merkitys.

Jooga sopii kaikille

Joogalla tuetaan terveyttä, tuodaan juostavuutta, tasapainoa ja liikkuvuutta kehoon. Asanat tehdään lempeästi omaa kehon rajoja kuunnellen sekä tietoisen syvän hengityksen kautta. Tunnille tulet omana itsenäsi. Jos osaat hengittää, osaat joogata!

Hatha Flow -jooga

Lempeä, rauhoittava ja maadoittava hathajooga sopii kaikille. Tunnille tulet omana itsenäsi, omaa kehoa kuunnellen. Paikan päällä on mattoja ja vilttejä, mutta voit varata mukaan myös omasi.  

Tunnin taso sopii niin aloittelijalle kuin enemmänkin jooganneille. Lämpimät, mukavat, rennot vaatteet päälle ja villasukat mukaan. Ilmoittauduthan jokaiselle tunnille erikseen. 

Joogahinnasto

  • Osallistuminen ryhmäjoogaan 12€ / kerta

    Kertamaksu Luovan Puun ryhmäjoogatunnille. Pääset ilmoittautumaan tuleville tunneille tapahtumat-sivulta

  • Yksityinen joogatunti yhdelle 75€

    Yksityisellä joogatunnilla käydään yksilöllisesti läpi jooga-asanoita ja saat henkilökohtaista ohjausta ja suunnitelman tukemaan arkesi hyvinvointia. Varaa aikasi ajanvaraus-sivulta

  • Yksityinen joogatunti kahdelle 98€
  • Raskausajan joogatunti 65€

    Saat henkilökohtaisen joogatunnin ja suunnitelman tukemaan sinun ja vauvasi hyvinvointia joogan avulla. Varaa aikasi ajanvaraus-sivulta

Myös ryhmille

Etsitkö rentouttavaa ohjelmaa tykypäivään, polttareihin, synttäreille tai suunnitteletko yhteistä tapaamista ystäväporukalle?

Suunnittelen toiveidenne mukaisen joogatunnin, rentouttavan venyttelyohjelman tai sointukylvyn tiibetiläisillä äänimaljoilla. Teemoina voi olla esim. energisoivia tai rentouttavia harjoituksia, sydänjoogaa tai virtaavaa flow -joogaa. Lapsille voidaan toteuttaa satujoogaa.

Harjoituksen kesto toiveidenne mukaan 1h, 1h 30min tai 2h. Luovan Puun tiloihin mahtuu noin 15 henkilöä joogaamaan yhdessä.

Mahdollista on myös vierailla työpaikalla, toivomassanne tilassa tai kokoontua vaikkapa metsässä!

Varaa yksityisjooga
tai ilmottaudu tunnille